جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
حجت‌الاسلام عابدی

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن با اشاره به نقش مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس، گفت: با مدیریتی همانند دوران جنگ تحمیلی وارد عرصه فرهنگی شویم تا بتوانیم به موفقیت‌هایی دست یابیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عابدی در دوره آموزشی خادمان بارگاه نورانی کریمه اهل بییت(س)، در سالن شهید مرتضی مطهری پژوهشکده علامه طباطبایی(ره)، قم را حرم اهل‌بیت علیهم‌السلام معرفی کرد و گفت: این که در راوایات، قم حرم اهل‌بیت علیهم‌السلام معرفی شده است، از این جهت است که فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام در این شهر قرار دارد.

وی، گذشت، عفو، صمیمیت، مهربانی و... را از فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام دانسته و گفت: ما باید ببینیم که در رفتار خود با دیگران چگونه فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام را جاری ساخته‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن، علم، دانش،‌آموزش، مطالعه، درس‌خواندن و... را از دیگر ویژگی‌های فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام معرفی کرد و گفت: در علوم تربیتی به کسی درس‌خوانده گفته می‌شود که عادات و رفتار او تغییر کند. علم وقتی علم است که رفتار انسان‌ها را به سمت خوبی‌ها تغییر دهد.

رئیس پژوهشکده علامه طباطبایی(ره) با بیان این که درس، علاوه بر فکر، بر تربیت بدن نیز تأثیرگذار است، ادامه داد: یکی از چیزهایی که در علم و آموزش مهم است، ‌آینده نگری است؛ کسی که علم و آگاهی نداشته باشد، اگر خیلی خوش فکر باشد، به روز است ولی از فردا خبر ندارد ولی عالم کسی است که ‌آینده‌نگر است.

وی تصریح کرد: امروز در سازمان‌های مختلف اداره یا معاونت راهبردی تشکیل می‌شود تا آینده سازمان و نهاد را بررسی کرده و راهکارهای رسیدن به آن را بسنجند. اگر جامعه‌ای آینده‌نگری نداشته باشد، در آینده‌ای نزدیک محکوم به شکست است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عابدی با بیان این که عالم می‌تواند آینده را پیش‌بینی کرده و آینده را ببیند، تصریح کردند: ائمه معصوم علیهم‌السلام خبر از آینده داشتند و با توجه به داشتن علم مطلق،‌ شرایط امروز جامعه را می‌دیدند. تازگی سخنان معصومین علیهم‌السلام در عصر امروزی، گواه این مدعاست.

رئیس پژوهشکده علامه طباطبایی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها گفت: در میان ادیان الهی، هیچ دینی به اندازه اسلام، بر اهمیت علم و دانش تأکید نداشته است و به این اندازه افراد جاهل را مورد مذمت قرار داده است.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن به اهمیت آموزش در هدایت افراد معرفی کرد و گفت:‌در گذشته، علم تنها در دست مسلمانان بود، ولی متأسفانه در سده‌های اخیر، مسلمانان نسبت به این مسئله بی توجه شدند و غرب این علم را غارت کرده و با تعریفی جدید آن را به ما ارائه کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عابدی با اشاره به نامگذاری سال 93 از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: در عرصه فرهنگ که شامل درس، مطالعه و... است، ما باید با عزم ملی و مدیریت جهادگونه وارد شویم تا موفق شویم.

رئیس پژوهشکده علامه طباطبایی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها با اشاره به مدیریت جهادی در جنگ تحمیلی گفت: با چنین مدیریتی که در جنگ وجود داشت، باید وارد عرصه فرهنگی شویم تا بتوانیم کاری را دراین عرصه پیش بریم.

وی با بیان این که امروزه جنگ فرهنگی بر ما تحمیل شده است، گفت: از راه‌های مقابله با این جنگ، تقویت علم و دانش است، از این رو باید در عرصه علمی و دانش عزم ملی و مدیریت جهادی داشته باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عابدی خاطرنشان کرد: افراد باید مطالعه و درس‌خواندن را جدی بگیرند و بر افزایش آگاهی خوداهتمام داشته باشند.

انتهای پیام// 15/ 313

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha